Grundlæggende og kvalitetskendskab til emaljeret tråd

Konceptet med emaljeret ledning:

Definition af emaljeret tråd:det er en tråd belagt med malingsfilmisolering (lag) på lederen, fordi den ofte er viklet ind i en spole i brug, også kendt som viklingstråd.

Emaljeret tråd princip:Det realiserer hovedsageligt omdannelsen af ​​elektromagnetisk energi i elektrisk udstyr, såsom omdannelse af elektrisk energi til kinetisk energi, omdannelse af kinetisk energi til elektrisk energi, omdannelse af elektrisk energi til termisk energi eller måling af elektrisk mængde;Det er et uundværligt materiale til motorer, elektriske apparater, elektriske instrumenter, telekommunikationsudstyr og husholdningsapparater.

Karakteristika og anvendelser af almindeligt anvendte emaljeret tråd:

Den termiske kvalitet af almindelig polyester emaljeret tråd er 130, og den termiske kvalitet af modificeret emaljeret tråd er 155. Produktet har høj mekanisk styrke, god elasticitet, ridsefasthed, vedhæftning, elektrisk ydeevne og opløsningsmiddelbestandighed.Det er det største produkt i Kina på nuværende tidspunkt og er meget udbredt i forskellige motorer, elektriske apparater, instrumenter, telekommunikationsudstyr og husholdningsapparater;Svagheden ved dette produkt er dårlig termisk stødmodstand og lav fugtbestandighed.

Polyesterimid emaljeret tråd:

Termisk klasse 180 Dette produkt har god termisk stødmodstand, høj blødgørings- og nedbrydningsmodstandstemperatur, fremragende mekanisk styrke, god opløsningsmiddel- og kølemiddelresistens, og dets svaghed er, at det er let at hydrolysere under lukkede forhold og er meget udbredt i viklinger af motorer , elektriske apparater, instrumenter, elektrisk værktøj, magt tør-type kompressorer og andre viklinger med høje varmemodstandskrav.

Polyesterimid/polyamidimid komposit emaljeret tråd:

Det er en meget brugt varmebestandig emaljeret tråd i ind- og udland i øjeblikket.Dens termiske klasse er 200. Produktet har høj varmebestandighed, har også karakteristika for modstand mod kølemiddel, kulde og stråling, høj mekanisk styrke, stabil elektrisk ydeevne, god kemisk resistens og modstandsdygtighed over for kølemiddel og stærk overbelastningskapacitet.Det er meget udbredt i køleskabskompressorer, klimakompressorer, elektriske værktøjer, eksplosionssikre motorer og motorer og elektriske apparater, der bruges under høj temperatur, kulde, strålingsmodstand, overbelastning og andre forhold.


Indlægstid: Mar-21-2023